Teaparty

Woont u in Nesselande, of naaste omgeving, bent u in het bezit van een ruime tuin met een tuinhek breder dan één meter of een oprit?

Houd u van thee drinken en heeft u zin in een leuke middag of avond met vrienden en vriendinnen, minimaal vijf en maximaal tien personen. Dan kom ik met Anneke's theefiets en het gehele assortiment thee bij u langs.

Het assortiment  van mooie exclusieve thee neem ik met jullie door en we gaan lekker theetjes en chocolade fudge proeven. Na afloop is het mogelijk om thee in te kopen. De kosten voor deze TEA PARTY zijn €7,50 per persoon voor ongeveer 2 uur. 

Het is ook mogelijk om een TEA PARTY DE LUXE te boeken, deze is €19,50 per persoon voor ongeveer 3 uur. Deze is hetzelfde als de TEA PARTY maar dan met  chocolade, gebak en sandwiches. 

Mijn zelfgemaakte chocolade fudge en de lekkernijen van de tea party de luxe kunnen sporen van noten en gluten bevatten. Het gebruik van vlees en vis in de sandwiches kan wel aangepast worden.

Woont u buiten een straal van 5 km. van Nesselande dan wordt er 2 euro per km. extra in rekening gebracht tot een afstand van maximaal 10 km.

Reserveren is mogelijk op een donderdag, zaterdag of een zondag, woensdagavond of een zaterdagavond. Heeft u een datum in gedachten, geef dit dan zo snel mogelijk aan mij door. Als mijn agenda het toelaat maken we de reservering definitief na een aanbetaling van 50 % van het totale bedrag.

Bij een annulering tot 48 uur voor aanvang krijgt u het volledig aanbetaalde bedrag terug. 

Graag tot ziens ! .............in uw eigen tuin !

( Anneke's theefiets respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. )